Læringsverksted – hvordan jobbe på nye måter i praksis

Digdir og DFØ inviterer til læringsverksted der vi utforsker metodikk, tankesett og verktøy for å lykkes bedre med samarbeid på tvers om flokete og komplekse utfordringer og oppgaver.

Vi tar for oss metodikk og verktøy innen testing, prototyping og lab-metodikk, når vi skal utforske: Hvordan eksperimentere og teste i praksis?

Nye arbeidsmåter og eksperimentering kan bidra til å fremme tillit på flere måter. Ved å jobbe med eksperimentering og testing hjelper det oss å gå fra innsikt til handling, og er med på å skape endring.

Metodikk for trygg uttesting

Når det åpnes for å teste og eksperimentere vil det fremme en kultur for innovasjon og læring. Når det oppleves trygt å teste ut ting, kan det skape psykologisk trygghet. En kultur som lærer av feil og bruker dem som læringsmuligheter, gir rom for kontinuerlig forbedring.

Når man samarbeider på tvers av avdelinger og team og ser at innsats fører til konkrete resultater kan det også utvikles et arbeidsmiljø der tillit er en sentral verdi. 

Du kan delta digitalt ved at du følger direktesendingen og kobles sammen i grupperom på Teams for gruppearbeid og diskusjoner.   

Delta sammen med eget team eller faggruppe

Du må gjerne invitere med ditt prosjektteam, faggruppe, en læringspartner eller kollega, og delta sammen. Dere kan ta med en problemstilling som dere løser sammen i læringsverkstedet. Dere får tilsendt oppgaveheftet i forkant, slik at dere følger direktesendingen og jobber med oppgavene selv. 

Foredragsholder
Simon Sandovald

Sandoval er strategisk designer i NAV. Han har bidratt i flere offentlige prosjekter, blant annet oppdragslaboratoriet. Han vil fortelle om erfaringer med testing som metode.

Foredragsholder
Åshild Stav

Stav jobber i ÆRA som Executive Advisor & Senior Designer. Hun har jobbet med flere Stimulab prosjekter og vil dele noen erfaringer med eksperimentering og lab-metodikk.

-
Arrangør
DFØ og Digdir
Hvor
Digitalt
Aktivitet
Seminar
Påmelding